Friday, 20 December 2013

Akhirnya,
walau pun memang akhir tu tak lah seindah khabar dari rupa.
Begini la, satu sem tu memang aku try that adakah patut ada rasa cinton kat mamat ni.
Macam comel je,macam pelik je?
Jadi ku try la ungkai segalanya.....

Sem dua berlansung dengan jaya nya, mamat yang aku suka ni mmg la layan aku macam biasa.
kadang2 layan kadang2nya tak
Just u imagine, apa perasaan kau bila org buat kau macam tu
tergantung, lemau tau
jadi aku tak berharap sangat pada mamat ni, just aku suka dia
apa hal la aku ni *hairan pulak*
jadi perasaan tu berterusan dan berterusan.
jadi dalam satu event kolej ni, kitorg makan-makan la
dia dan kawan dia,
aku  dan kawan aku
aku tengok dia, dia tak tgok aku pun. KUANGJOK!
Bukan *kurang ajar* tapi kurang joke la kat situ

Malam tu okay macam biasa kau si gatal mayang kebayan ni g la approach dia, aku ajak dok sama, ajak makan sama, gurau gurau skit.
Adala slot ni, pasangan termanis.
Dia cakap pasak snek *sensored* sakit hatiku ini mengenangkan kisah lama.....
dalam cakap pasal snek tu aku terperasan lah, ingat dia nak balas rasa perasaan kat aku,
dia cakap dia suka aku, dia suka aku, dia suka aku,
makna suka bagi lelaki tu camna ehhh?
aku keliru
Jadi aku ambiljalan mudah aku assume dia memang syok kat aku jugakla
simple je kan
tapiiii


sampaila habis sem, aku final exam, dia final year and FYP

sampaila hari dimana dia balik, masa tu aku kat rumah.
camna kau nak hantar dia buat kali terakhir kat airport, caamna? camna? caaammmmaaanaaa?????

No comments:

Post a Comment